Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ…(μέρος1)

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ…

Κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν τον μικρό Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, ακόμα κι αν τους πονάει. Ίσως να μην τους αφορά στην τελική. Κουράστηκαν και με τα επεισόδια, όλοι αναλύσεις κάνουν. Μπερδευτήκαν. Δεν θέλουν όμως να καταλάβουν ότι αύριο κινδυνεύουν τα δικά τους τα παιδιά. Τρώνε την παραμύθα ότι το δικό τους το παιδί δεν θα υπάρξει ποτέ έφηβο, οργισμένο κι άρα δεν θα πάει ποτέ στα Εξάρχεια, σ’ εκείνο το φοβερό κράτος των αναρχικών και παραβατικών κατοίκων. Μα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα Εξάρχεια ζει, παραβατικός και ο Παπούλιας, «πως να πάει μπροστά η χώρα με επικεφαλής τέτοια αναρχικά στοιχεία; Α,παπαπα, με τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, της Αμερικής, της ΕΛΑΣ…Μακρυά από μας απ’ όπου κι αν προέρχονται…Εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα;» Έρχονται Χριστούγεννα κι επίσης βαρέθηκαν τα έκτακτα δελτία, θέλουν να δουν Κους-Κους και πάλι.

Κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν και το Βατοπέδι. Τι να πω ρε πούστη;
Βγήκε το πόρισμα ΤΡΑΒΕΣΤΙ-από το Βερύκιο το άκουσα, που το άκουσε λέει από στέλεχος της κυβέρνησης-της προανακριτικής, το οποίο μεταξύ άλλων λέει:
1. ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ.
Κι εμείς παραπλανηθήκαμε από τις παραπλανητικές διαφημίσεις τραπεζών και δεν καταλάβαμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε τα λεφτά που μας έδωσαν. Νομίζαμε ότι μας τα χάρισαν. Κάποιοι όμως δέχονται πως η ζωή συνεχίζεται και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, «οι τόκοι και οι δόσεις τρέχουν, το παιδί πρέπει να πάει φροντιστήριο και η γιαγιά στο νοσοκομείο χρειάζεται αποκλειστική, άσε το φακελάκι στο χειρουργό.» Κατά τα άλλα ισονομία, αξιοκρατία, κρατικές παροχές, διαφάνεια…Αλλά και πάλι «εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα; Θέλω να δω τι χρώμα βρακί φοράει η Μενεγάκη, μη με πρήζεις.»
2. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ!!!!
Απαιτώ λοιπόν κι εγώ η Ακρόπολη να δοθεί στον ΚΑΚΕΤΣΗ, να γίνει μουσική σκηνή όπου θα τραγουδάει η Jennifer Lopez, εκ περιτροπής με την Τζούλια Αλεξανδράτου. «Με την Ακρόπολη θα ασχοληθούμε τώρα; Εκείνο το ετοιμόρροπο κτηριάκι; Μην γκρεμίσουν το Αθηνών Αρένα φοβάμαι μόνο, γιατί εμείς είμαστε φιλειρηνικοί άνθρωποι όχι σαν τα κωλόπαιδα και ξεσπάμε τον νταλκά μας πετώντας λουλούδια.» Σωστό, τα μπουζούκια εξυπηρετούν την μαμά πατρίδα ως κέντρα ξεσπάσματος νταλκαδιάρηδων Ελλήνων.
3. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ....και το δικαστήρια που δικαίωσαν το δημόσιο, γιατί τα έχουμε; «Τι θέλουν τώρα και μας μπερδεύουν; Στην τελική δεν ξέρω καν που είναι η Βιστωνίδα. Τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι κύριος των ψαριών;» Το ψάρι δεν το τρώνε έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν ξέρουν μάλλον ότι και οι ίδιοι ψάρια είναι.
4. ΚΑΛΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ.....ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ…Μέχρι να καεί και να αποχαρακτηριστεί βεβαίως βεβαίως.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120(ΠΡΩΗΝ 114), ΑΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: