Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ενόψει Πάσχα...μια ερώτηση να κάνω μαντάμ.

Ενόψει του Αγίου Πάσχα….

Και ενόσω έκανα μπάνιο, αναρωτήθηκα η μη χριστιανή…

Είναι δυνατόν να υπάρχουν εν έτει 2010, γυναίκες που πιστεύουν σε μια πεπαλαιωμένη και άκρως φαλλοκρατική θρησκεία, σύμφωνα με την οποία ο αρσενικός-βεβαίως, βεβαίως- Θεός έπλασε τον αρσενικό άνθρωπο «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» του, από τα πλευρά του οποίου έφτιαξε τον θηλυκό άνθρωπο, μόνο και μόνο για την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους;

Πέρα, από την πλάκα και την προσωπική που αγνωστικιστική ματιά, ο χριστιανισμός είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη προπαγάνδα μισογυνισμού, της οποίας εμπνευστές ήταν κάτι άπλυτοι ψαράδες και υπανάπτυκτοι γενειοφόροι που φορούσαν κακόγουστα και tres banales μάξι φουστανάκια.

Είναι λοιπόν δυνατόν, σε εσάς τις γυναίκες απευθύνομαι- γιατί τους αρσενικούς εκπροσώπους του είδους σαφώς και τους βολεύει τα μάλα αυτή η προπαγανδιστική θρησκεία- να λατρεύετε έναν Θεό, που εκπροσωπείται και αποκαλύπτεται αποκλειστικά στους άντρες, μέσω των οποίων διατάζει «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άντρα»;

Ως γυναίκες, σύμφωνα πάντα με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, μπορείτε να βιώσετε το θεϊκό άγγιγμα μονάχα ως μητέρες. Η μόνη ουσιαστική εκπροσώπηση του θείου επιτυγχάνεται μέσω της Παναγίας, η οποία φυσικά ήταν και παρθένα, ειδάλλως δεν θα ήταν άξια να γίνει η μητέρα του θεανθρώπου. Η ίδια Παναγία όμως ευθύνεται και για την θνητή φύση του Ιησού. Βλέπετε, ο Θεός δεν χρειάστηκε και δεν θέλησε ποτέ του να έχει για σύζυγο μια Θεά, μήνυμα που υποσυνείδητα επικοινωνεί την αναξιότητα του γυναικείου φύλου. Υπάρχει μόνο ένας Θεός, πατέρας παντοκράτορας, ο οποίος δεν έχει ανάγκη ουδόλως την θηλυκή θεία ύπαρξη. Κι αν έφταιξε την Εύα ο Θεός, το έκανε μόνο και μόνο για να μπορέσει να εκπληρωθεί η θεία προφητεία Του και να εκπέσει εξαιτίας της Εύας ο Αδάμ από τον Παράδεισο, για να αποκτήσει την ανθρώπινη του υπόσταση. Η Εύα λοιπόν ήταν ένα απαραίτητο όχημα για τον αρσενικό Θεό του κόσμου, την οποία καταδίκασε άμα τη πτώση στον ρόλο της τεκνοποιήτριας. Κακό ον το θήλυ! Κάκιστο! Ευθύνεται για όλα τα κακά της ανθρωπότητας. Εξαιτίας του θηλυκού ημι-όντος(είπαμε από τα πλευρά του Αδάμ φτιάχτηκε), η ανθρωπότητα έπεσε από τους ουρανούς στη γη. Και η τιμωρία που υφίσταται ο άνθρωπος, δηλαδή ο άντρας, ο πρωτόπλαστος, γιατί παρασύρθηκε και δάγκωσε το μήλο είναι να χρειάζεται αυτό το βρώμικο πλάσμα για να τεκνοποιεί και να διαιωνίσει το έργο του Θεού του.

Τώρα, το 2010, που ξέρουμε επιστημονικά πως προέκυψε η ζωή και που γνωρίζουμε ότι τα πρωτογενή οργανικά στοιχεία που δημιούργησαν το σύμπαν, τα πάντα και τα κοάλα ήταν άφυλα ή ερμαφρόδιτα, θέλω να ρωτήσω το εξής τα εξελιγμένα ανώτερα θηλυκά θηλαστικά:

Πείτε μου, λοιπόν, κυρίες μου, εσείς που με πάθος δηλώνετε χριστιανές…. Τι ναρκωτικά παίρνετε;

4 σχόλια:

Ορθόδοξος είπε...

Το ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλο τον κόσμο.

http://eatheia.blogspot.com/

Leda Kafetzi είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ που σέβεστε την προσωπική μου ελευθερία και την αθεία μου και μου εύχεστε με το στανιό να απολαυσω μια γιορτή του χριστιανισμού.
Σας ανταποδίδω τις ευχές λοιπόν, ευχόμενη να απολαύσετε την σατανιστική γιορτή "το σούρουπο του σατανά" και καλό ραμαζάνι να έχετε.

tragikos είπε...

χαχαχα ωραία απαντηση Λήδα.¨ασε που οταν οι θεόπληκτοι λενε καλο πάσχα εννοούν καλες μασαμπούκες μεχρι να σκασουν οι σαπιοκοιλιές τους.Και να φανταστεις ότι εχουν βάλει τα καημενα τα αρνακια να ζεσταινουν με τα χνωτα τους το βρεφος-χριστό τους,και για ευχαριστω τα ξεκληριζουν κάθε χρόνο ομαδικά τα κτηνη λες κι όλο το χρονο δεν έχουν να φανε

FarFromHere είπε...

Με σεβασμό στην ουσία των μεταφυσικών δογμάτων (πχ. θρησκείες), με τρώει κι εμένα η ίδια απορία. Είναι βλακεία? Είναι πλήρης αδυναμία αντίληψης και ανάλυσης? Μήπως απλά είναι μαζοχισμός (ΚΑΙ με τη σεξουαλική του έννοια)?

Δε μου τη σπάνε τα χριστούγεννα, ούτε το πάσχα. Ούτε ο Χριστός που είπε "ή μία γυναίκα ή καμμία". Μου τη σπάει που δεχτήκαμε μια εβραϊκή θρησκεία, την ιστορία της(Π.Διαθήκη) ως δική μας και τις απόψεις κάθε μικροτσούτσουνου συφιλιάρη (βλ. απ. Παύλος), αβάδιστα και αμάσητα.

Αν ψάχνεις την πνευματική και ψυχολογική ανάταση, πρέπει να το κάνεις ξεφτυλίζοντας τον εαυτό σου, δεχόμενη ότι είσαι ζώο και "βρώμικη" άραγε...Δεν καταδεικνύει μαζοχιστικό βίτσιο αυτό?