Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ανασχηματισμός

Δεν πρόλαβα ρε γαμώτο να καταθέσω εγκαίρως την πρόταση μου για τον ανασχηματισμό που έγινε σήμερα το πρωί και οι προτάσεις που είχα να κάνω ήταν καλές. Ο λαός επιθυμεί μια οικουμενική συγκυβέρνηση, αποκλείοντας φυσικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που υποθάλπουν την τρομοκρατία. Παρόλο που άργησα, απόπροσανατολίστηκα κι έχασα την αίσθηση του χρόνου εξαιτίας της δολοφονικής απόπειρας κατά του Διαμαντή Ματζούνη, θα δημοσιοποιήσω την πρόταση μου. Ίσως στον ανασχηματισμό του επόμενου μήνα, να ληφθεί υπ’οψιν.


Υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης: Γιώργος Καρατζαφέρης, για να αναβιώσει η ΕΥΠ επιτέλους , να επιβληθεί ο νόμος και να αποσαρθρωθεί η τρομοκρατική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπουργός Άμυνας: Πλεύρης υιός, για να πάψουμε να αγχωνόμαστε για το αν θα ξεσπάσει πόλεμος με την Τουρκία και τα Σκόπια, και να το κάνουμε σιγουράκι.

Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Λιάνα Κανέλη, για να ενταθεί το μάθημα της Χριστιανοσύνης και να ξεκινήσει και το μάθημα εθνικιστικής αγωγής.

Υπουργός Οικονομικών: Γιώργος Βουλγαράκης, για να μάθει και ο μέσος Έλληνας να φοροαποφεύγει με νόμιμο και ηθικό τρόπο.

Υπουργός Δικαιοσύνης: Βασίλης Μιχαλολιάκος, για να ποινικοποιηθεί η κουκούλα και ο φερετζές, αλλά και οι επικίνδυνες μπουτονιέρες του Χάρη Σιανίδη.

Υπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ: Βασίλης Μαγγίνας, για να ανοίξουν και άλλα αναψυκτήρια στα δάση, να ξεδιψούν και τα έρημα τα ζωντανά, που με τη λειψυδρία υποφέρουν.

Υπουργός Απασχόλησης: Αλέκα Παπαρήγα, για να γίνουμε όλοι εργάτες σε αυτή τη χώρα, να έχει και λόγο ύπαρξης το Κ.Κ.Ε στα αλήθεια.

Υπουργός Πολιτισμού: Κων/νος Μητσοτάκης, για να σωθούν τα αρχαία από τους βανδαλιστές και να προστατευθούν από την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών: Θόδωρος Ρουσόπουλος, γιατί είναι γιος ταχυδρόμου και σύζυγος της Μάρας.

Υπουργός Εξωτερικών: Γιωργάκης Παπανδρέου, για να μην ταλαιπωρείται και ο άνθρωπος με τα ελληνικά, εξάλλου η εξωτερική πολιτική αφορά μόνο στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ.

Υπουργός Τουρισμού: Νικήτας Κακλαμάνης, για να έχουμε πάντα γιορτινό κλίμα και να διαφημίζουμε με έξυπνους και ανέξοδους τρόπους τη χώρα στο εξωτερικό.

Υπουργός Υγείας: Εγώ, γιατί έχει τις καλύτερες μίζες.

Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης: Ο Ζορό εννοείται.

Υπουργός Αιγαίου: Ο Γιάννης Γαλάτης, χωρίς σχόλιο.

Ελπίζω στον ανασχηματισμό του Φεβρουαρίου, ο κύριος Καραμανλής να σκεφτεί την πρόταση μου, γιατί το κυβερνητικό σχήμα που προωθεί θα αποτύχει το πολύ σε 15 μέρες.

2 σχόλια:

Βασίλης είπε...

:) πολυ καλη προταση, την προσυπογράφω.

PALOUKI LOUK είπε...

θελω να προσθεσω οτι ξεχασες τον ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!!!