Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ζήτω η υπέρκομψη!

 Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα, δεν πίστευα οτι θα το ζούσαμε ποτέ! Ούτε καν στην Τουρκία του Ερντογάν.

Ευθεία και απροκάλυπτη χρηματική εξαγορά των ΜΜΕ-λίστα Πέτσα, φίμωση απόψεων στα σόσιαλ μήντια μέσω αδιαφανών και αντιδημοκρατικών μηχανισμών στο ΦΒ, ξυλοδαρμούς πολιτών μέρα μεσημέρι σε συνοικιακές πλατείες, μονταρισμένα ηχητικά σε κανάλια εθνικής εμβέλειας κατά πως συμφέρει την κυβέρνηση και τα υπουργεία, εξόφθαλμη κατασπατάληση δημόσιου χρήματος για αποτυχημένα έργα(πχ μεγάλος περίπατος, σκόιλ ελικικού) και εκατόμβη νεκρών λόγω αποδεδειγμένης και προφανούς αποτυχίας διαχείρισης της πανδημίας,  με βουλευτές να δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι θα σπάσουν την καραντίνα για να κάνουν Πάσχα στο χωριό τους κι άλλους να παίρνουν άδειες από την κομματική σημαία για ειδικές βαπτίσεις.

Οχι, δεν περίμενα ποτέ, ούτε καν με κυβέρνηση της ΝΔ ότι θα γινόντουσαν τέτοια φασιστικά και αντιδημοκρατικά αίσχη. Ούτε καν ο εθνόκαυλος ο Σαμαράς δεν έφτασε σε αυτό το σημείο αμετροέπειας, έπαρσης και ηγεμονισμού. Μόνο ο γουρλομάτης με το αψεγάδιαστο κορμί και την υπέρκομψη σύζυγο το κατάφεραν.

Απολαύστε και αυτούς και τα έργα τους χουντόκαυλοι.*


*Αν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες δημοκρατών, μπορείτε να απευθυνθείτε άφοβα σε άλλα κόμματα. Εγγυημένη εχεμύθεια και ψυχολογική υποστηριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: