Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ειδήσεις... μιλάμε για πολύ γέλιο!!!!

Χαχαχαχα!!!!
Σήμερα είδα ειδήσεις στο MEGA CHANNEL!!!!
Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

Έχουμε και λέμε…. Μέγα σκάνδαλο με τον κύριο Παυλίδη της τάξης των 100.000€. Τώρα είτε τα πήρε από το κόμμα είτε είναι ο βλάκας της ιστορίας. Τόσα σκάνδαλα εκατομμυρίων, Βατοπέδια, Siemens… και θέλετε να πιστέψουμε πως για τα δρομολόγια των άγονων γραμμών η μίζα ήταν μόνο εκατό ψωροχιλιαρικάκια; Ελάτε καλέ! Κάποιος πρέπει να την πληρώσει για τον κύριο Βουλγαράκη(σε πολλά σκάνδαλα δεν μπλέχτηκε αυτός;-αλλά, ναι, ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό!), τον κύριο Ρουσόπουλο(κάτι υπόγεια έχει το παιδί όλα κι όλα, κι είναι και γιος ταχυδρόμου!), τον κύριο Ζαχόπουλο(στο τσακ την γλίτωσε ο άνθρωπας. Κρίμα να τον τραβολογάμε, άσε που τώρα ζει άλλο δράμα: ο γιος του τα έχει με την Μπεζαντάκου!), τον παναγιότατο Εφραίμ…

Siemens … Εδώ είναι τα χοντρά φράγκα! Πράσινα και γαλάζια. Ω, ναι! Εδώ αγοράζονται και λίμνες και νησιά και το Αιγαίο μη σας πω. Αλλά… πρώτο θέμα το διαμέρισμα της κόρης Παυλίδη στο Ν.Ψυχικό! Εκείνα τα Ολυμπιακά Ακίνητα, εκείνα καλέ, που μας απασχολούσαν τρεις μήνες πριν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, τα θυμάται κανείς; Λέω εγώ τώρα!

Τι άλλο; Ααααα… Ο κοντός αυτιάγκουρας τακουνοφόρος ζήλεψε και θέλει να ποινικοποιήσει κι αυτός την κουκούλα. Αισθάνομαι τόσο περήφανη που είμαι Ελληνίδα! Έτσι για να δείξουμε στους βρωμογάλλους ότι η Ελλαδίτσα κρατάει ακόμα τα φώτα του πολιτισμού! Και ναι… ο Κωστάκης θα μείνει στην ιστορία!

Μετά τις φονικές ζαρντινιέρες, τους εγκληματικούς τοίχους και τα επικίνδυνα χαντάκια, ανακαλύψαμε τα επιθετικά πεζοδρόμια. Δύο νεαροί νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό έπειτα από τον ξυλοδαρμό που υπέστησαν από τα ΜΑΤ χτες το βράδυ. Η αστυνομία πάλι λέει ότι χτύπησαν όταν έπεσαν στα επικίνδυνα πεζοδρόμια που διατηρεί ο δήμος Αθηναίων. Τα παράπονα σας λοιπόν στον κύριο Κακλαμάνη. Εμπρός λοιπόν, να διαμαρτυρηθούμε και να απαιτήσουμε πεζοδρόμια φιλικά προς τους πέφτοντες, φτιαγμένα από καουτσούκ, φελιζόλ και αφρολέξ!

Κι εκείνο το αψηλό μελαμψό κι όμορφο αγόρι θέλει λέει να διωχθούν ποινικά οι νομικοί του υπουργείου δικαιοσύνης των ΗΠΑ που με νομοθετικές ρυθμίσεις επέτρεψαν τα βασανιστήρια από την CIA εναντίον υπόπτων τρομοκρατικών ενεργειών… αλλά δεν τον αφήνουν…. Λέει…. Και επίσης στο χωριό μου λέει μια παροιμία… όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργοί να ξημερώσει….

Αυτά νομίζω ήταν τα ανέκδοτα της ημέρας.
Το χθεσινό ανέκδοτο ήταν πως την 21η Απριλίου 1967 έγινε πραξικόπημα…. Λες και τώρα ζούμε σε δημοκρατία…. Χαχαχαχα… γελάσαμε!

1 σχόλιο:

Tyler Durden είπε...

όντως πολύ γέλιο! Αλλά τελικά μήπως κάτι τέτοιο επιζητούν; να μην τους παίρνουμε πλέον στα σοβαρά και να συνεχίζουν να μας καβαλάνε ανενόχλητοι;