Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Λόγια του οπισθίου

Θα προσπαθήσω να τοποθετηθώ όσο πιο κομψά μπορώ για την εγωπαθητική συμπεριφορά και τοποθέτηση του εθνικού μας οπισθίου, της κας Τούνη δηλαδή, η οποία πραγματικά έχει καρακορμάρα. Απλά εχει μια σημαντική έλλειψη ενσυναίσθησης, κατανόησης, πολιτικής και κοινωνικής σκέψης, ίσως και σκέψης γενικότερα και θεωρεί τεμπέληδες όσους δεν εργάζονται σε ψησταριές και σε μπητσόμπαρα μεσημεριάτικα, σε συνθήκες δηλαδή που αναπτύσσονται θερμοκρασίες άνω των 55 βαθμών Κελσίου.
Η κα αυτή έχει ξαναπει κοτσάνες μεγατόνων για τους επιδοτούμενους εργαζόμενους που βγήκαν σε υποχρεωτική αναστολή εργασίας.
Η κα αυτή στο παρελθόν βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, όταν ο ανεκδιήγητος πρώην σύντροφος της διέρρευσε χωρίς την συγκατάθεση της ερωτικού περιεχομένου βίντεο στο διαδίκτυο.

Την κα αυτή με τον λειψό εγκέφαλο, την αφόρητη εγωπάθεια, τον κάφρο πρώην και τον υπέροχο πωπωπωπω, κάποιοι με περισσή ευκολία την αποκαλούν βίζιτα, απλά και μόνο γιατί είναι όλα τα παραπάνω. Δεν ξέρουμε αν είναι βίζιτα και ακόμα κι αν είναι, κακώς χρησιμοποιείται αυτή η επαγγελματική ιδιότητα ως μομφή. 



"Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα…Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί…Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: