Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Καλή Χρονιά στους υγιείς κοινωνικά και λοβοτομημένους αντιληπτικά καταναλωτές!

Το 2008 έφυγε… Το 2009 μπήκε.
Τα λόγια στερεύουν σιγά-σιγά και η οργή μαζεύεται ανέκφραστη στα εντός μας.
Ερώτημα πρώτο: Θα διοχετευτεί;
Ερώτημα δεύτερο: Πως θα διοχετευτεί;

Πιθανότατα να μην διοχετευτεί πουθενά, ίσως να μετατραπεί σε καρκίνο, ή σε κατάθλιψη, την αρρώστια του αιώνα. Μεγάλη ανακάλυψη αυτή η ασθένεια. Η θλίψη και η οργή για τα κακώς κείμενα μετονομάζεται σε ψυχολογική ασθένεια, ιάσιμη σε μεγάλο βαθμό, όλο και κάποιο αντικαταθλιπτικό ή κάποια μέθοδος ψυχοθεραπείας θα κάνει το θαύμα της και ο ασθενής θα πάψει να ασθενεί, να λυπάται, να οργίζεται, να αντιλαμβάνεται. Γρήγορα ή αργά γίνεται και πάλι υγιής, τώρα το αν μαζεύει μέσα του ή όχι, θα φανεί στην νεκροψία, αν καβατζάρει χωρίς καρδιά, εγκεφαλικό ή καρκίνο τα 75, από την κατάθλιψη θα έχει γλιτώσει σίγουρα.

Αν, όμως η ανείπωτη οργή διοχετευτεί προς τα έξω, με κάποια μορφή βίας, οικογενειακής, ψυχολογικής ή σωματικής, μα κυρίως κοινωνικής, τότε μιλάμε για μια κοινωνία ή καλύτερα για ομάδες που νοσούν και για αυτό το νόσημα το αντίδοτο, η γιατρειά είναι η μαζική αποχαύνωση. Τηλεοπτικά επιδόματα, πρωτοχρονιάτικα συσσίτια, στολισμένα δέντρα, πυροτεχνήματα… Είδες βρε; Μας προσέχουν, μας αγαπάνε, το καλό μας θέλουν, να χαμογελάμε, αμάν πια με την κατήφεια… τη μιζέρια… Στην σύγχρονη κοινωνία η αντίληψη σε κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο και η αντίδραση, η διεκδίκηση, ονομάζονται μιζέρια. Ο κοινωνικός μαζικός ψυχίατρος συνταγογραφεί μια δόση Αυτιά το πρωί, λίγο κους-κους το μεσημέρι και ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το βράδυ. Σε εξτρέμ περιπτώσεις κρίσης, συνιστάται το play-station. Αν οι ασθενείς τηρήσουν τη συνταγή κατά γράμμα, έχουν μεγάλες πιθανότητας ίασης, αλλιώς υπάρχουν και τα ιδρύματα, ψυχιατρικά, σωφρονιστικά, κ.λ.π. Στην έσχατη περίπτωση υπάρχει η εκτέλεση, ως νόμιμη άμυνα της κοινωνίας, που θέλει να αποβάλλει τα μίζερα καρκινώματα από τον οργανισμός της. Κι αν αποτύχουν όλα τα παραπάνω, υπάρχουν και οι ρουκέτες, οι πύραυλοι, οι χερσαίες επιχειρήσεις. Οι Παλαιστίνιοι μυαλό δεν έβαλαν, δεν παρακολούθησαν αρκετό κους-κους, παρέμειναν πολύ καιρό άρρωστοι, όλες οι άλλες μέθοδοι απέτυχαν, οπότε η τελευταία λύση είναι ο αφανισμός τους.

Από φέτος πάντως, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του μεγάλου ελλείμματος, η κυβέρνηση μελετάει ένα ριζοσπαστικό σχέδιο για την εξυγίανση των Ελλήνων. Φήμες θέλουν την συγχώνευση των Υπουργείων Υγείας, Εξωτερικών , Άμυνας, Απασχόλησης, Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης, με επικεφαλής το Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος συνέλαβε την καταπληκτική ιδέα:
Όσοι Έλληνες και Ελληνίδες παρουσιάζουν δείγματα κατάθλιψης ή συμπτώματα αντικοινωνικών συνδρόμων να εκτελούνται ή να μεταφέρονται στη λωρίδα της Γάζας, με αεροσκάφη της Ολυμπιακής για να βομβαρδιστούν από τους συμμάχους μας Ισραηλινούς, οι οποίοι αδυνατούν προς το παρόν να μας προμηθεύσουν με δακρυγόνα, πράγμα πολύ επικίνδυνο για την ομαλή κοινωνική ζωή της χώρας. Κατά αυτόν τον τρόπο, θα γλιτώσουν τα ταμεία μας το κόστος των ψυχοφαρμάκων, αντικαρκινικών, καρδιολογικών και άλλων φαρμάκων, το οποίο είναι τεράστιο, αλλά και αρκετών συντάξεων που χορηγούνται σε άχρηστους άρρωστους μίζερους βανδαλιστές έτσι κι αλλιώς. Το ΨΝΑ θα μπορέσει να πτωχεύσει με την ησυχία του, το ΕΣΥ θα ανασάνει με την απόλυση δεκάδων ιατρών και νοσηλευτών, που αυτή τη στιγμή δουλεύουν εκμεταλλευόμενοι την μέχρι πρότινος ανοχή του συστήματος προς τα άρρωστα αυτά άτομα. Επιπλέον, η Ολυμπιακή με τη ρίψη των αεροσκαφών της θα εξυγιανθεί επιτέλους, αφού θα αποζημιωθεί γενναία από τις ασφαλιστικές εταιρείες, γλυτώνοντας και από το προσωπικό της. Τα ΜΑΤ θα είναι ασφαλή και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα παραμείνει για όλο το χρόνο στην πλατεία Συντάγματος ως σύμβολο της υγιούς Ελληνικής κοινωνίας. Με τη μείωση των περιττών και άχρηστων εξόδων, το έλλειμμα θα περιοριστεί, δεν θα μπούμε υπό επιτήρηση και η κυβέρνηση θα μπορέσει να θεσπίσει και να χορηγήσει το αναγκαίο για την κοινωνία Καταναλωτικό Επίδομα, το οποίο αναμένεται να είναι 5€ το μήνα, και το οποίο θα δοθεί υπό προϋποθέσεις σε άτομα με αυξημένη καταναλωτική συνείδηση.

Αν λοιπόν, νιώθετε οργή και κυρίως δεν μπορείτε να την εκφράσετε, αν αισθάνεστε μίζερος, καταθλιπτικός, εν δυνάμει καρκινοπαθής, κάντε μια κοινωνική προσφορά στην Ελληνική και όχι μόνο, Κοινωνία και αυτοκτονήστε. Αποκτήστε επιτέλους ατομική και κατ’ επέκταση κοινωνική συνείδηση και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Είθε το 2009 να είναι η αρχή μιας παγκόσμιας κοινωνικής εξυγίανσης!
Είθε το 2009 να είναι μια χρονιά ευτυχισμένη, ήρεμη, θετική!
Καλή Χρονιά, λοιπόν, στους υγιείς κοινωνικά και λοβοτομημένους αντιληπτικά καταναλωτές!

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

αξιόλογο άρθρο μπράβο και μια ευχή όχι άλλα νεκρά παιδιά και λαβωμένα στο σώμα και στην ψυχή ας διαδώσουμε το βίντεο μας