Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Δεν θα αναστείλουμε τις κινητοποιήσεις

Ζητά ο Πρωθυπουργός να αναστείλουμε τις αυριανές κινητοποιήσεις.
Γιατί;
Για να προστατεύσουμε τη δημοκρατία;
Μα για ποια δημοκρατία μιλάμε επιτέλους;
Όσοι είδαν τηλεόραση νωρίτερα, είδαν την αδικαιολόγητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον της ειρηνικής πορείας. Δακρυγόνα, δακρυγόνα, δακρυγόνα. Ωραία δημοκρατία!
Ποιος υποκινεί τελικά τα επεισόδια;
ΟΧΙ, λοιπόν κύριε χοντρομπαλά της Ραφήνας.
Δεν θα αναστείλουμε τις κινητοποιήσεις μας.
Θα κατέβουμε στους δρόμους, είτε σας αρέσει είτε όχι.
Δεν θα μας φιμώσετε. Δεν θα ξεχάσουμε. Θα σας ξεβολέψουμε. Θα μας ξεβολέψουμε.
Θα πληρώσετε και εσείς και όλοι μας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, τον Καλτεζά, τον Τεμπονέρα, τον Μαρούση, τους πυρόπληκτους, την Πάρνηθα, τις παράνομες χωματερές, την συμπεριφορά μας στα ζώα, στη φύση, στον συνάνθρωπο μας, για την απαράδεκτη οδηγική μας συμπεριφορά. Θα πληρώσουμε όλοι μας για την οικονομική μας κατάντια, για τον Εφραίμ, για το τσικό σας τον Ρουσόπουλο, για τον φοροαποφεύγοντα μαλάκα υπουργό σας και το σόι του, για την ζαρντινιέρα, για τα πράσινα παπούτσια, για τους πακιστανούς, για τις υποκλοπές, για τη Siemens, για τις συντάξεις, για τα ομόλογα, για τη γενιά των 700€, για την ανεργία, για την εν ψυχρώ δολοφονία του πολιτισμού μας.
Δεν θα φοβηθούμε, δεν θα υπαναχωρήσουμε. Όσα επεισόδια κι αν προκαλέσετε, όσο κι αν χρησιμοποιείτε τους δήθεν κουκουλοφόρους ως άλλοθι.
Σταματήστε να χρησιμοποιείτε επικοινωνιακές τακτικές τέτοιου τύπου, κι εσείς και η κυρία Παπαρήγα, που θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να αποδυναμώσει το Συνασπισμό και να κερδίσει τις ψήφους των φοβισμένων νοικοκυραίων. Σπέρνετε τον πανικό και τη διχόνοια για να εξυπηρετήσετε τα μικροκομματικά σας συμφέροντα και για να κρατηθείτε στις καρέκλες σας, σαν άλλοι μονάρχες. Εσείς προκαλείτε τα επεισόδια και την οργή του κόσμου πρώτοι. Ούτε θα σας αφήσουμε να εκμεταλλευτείτε τα γεγονότα για να τονώσετε το λαϊκό φόβο και να στρέψετε τους ψηφοφόρους σε ακροδεξιά σχήματα. Δεν θα σας αφήσουμε να γίνετε Σαρκοζί. Δεν είμαστε σωβινιστές Γάλλοι.
Υπάρχουν κάμερες, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα που δείχνουν ποιοι είναι οι υποκινητές των επεισοδίων . Εσείς κύριε Καραμανλή, η κυβέρνηση σας και οι χουντικές πρακτικές σας. Υπάρχουν άνθρωποι που κατέβηκαν ειρηνικά σε πορείες και έφαγαν τα δακρυγόνα στα μούτρα χωρίς κανένα λόγο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στην κηδεία του Αλέξανδρου αυτή τη στιγμή και η αστυνομία σας ρίχνει δακρυγόνα σε μερικά πιτσιρίκια που πετάνε πέτρες. Λίγο σεβασμό κύριε Καραμανλή. Λίγο σεβασμό ρε μαλάκα.
Παραιτηθείτε. Είτε μια ανεκδιήγητη κυβέρνηση. Σταματήστε να εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της ακροδεξιάς. Δεν θα σας αφήσουμε να κάνετε ότι και ο Παπαδόπουλος το 1967. Μήπως θέλετε να κηρύξετε και στρατιωτικό νόμο για το καλό μας;
Η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει.
Ξυπνήσαμε. Θυμηθήκαμε. Θυμηθήκαμε….Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.
Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: