Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Ποινικοποίηση τώρα της κουκούλας, του σκούφου, του κασκόλ!

Στη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος πρότεινε να ποινικοποιηθεί η χρήση κουκούλας.
Επιτέλους, βρέθηκε ένας πολιτικός με όραμα και κότσια, ένας άνθρωπος έτοιμος να πατάξει την ασυδοσία, που υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος την έννοια της ελευθερίας έκφρασης. Όλα έχουν ένα όριο, ακόμα και η ελευθερία. Στην τελική δίκιο έχει ο κύριος Μιχαλολιάκος, στην Ελλάδα ζούμε και όχι στην Αγγλία, τι την χρειαζόμαστε τόση κουκούλα στην τελική.
Σύμφωνα με πηγές, που δεν μπορώ να αποκαλύψω, ο κύριος Μιχαλολιάκος και το επιτελείο του θα εισηγηθούν την ποινικοποίηση της χρήσης σκούφου, κασκόλ, μαντηλιών και οποιοδήποτε άλλου μέσου μπορεί να χρησιμεύει για την κάλυψη του προσώπου. Επίσης, με την εξίσωση των δύο φύλων, συζητείται και το ενδεχόμενο να απαγορευτούν οι μάσκες ομορφιάς και τα πλαστικά σκουφιά κομμωτηρίου.
Στο σχέδιο που θα κατατεθεί εντός των ημερών, περιλαμβάνεται επιτέλους η πρόταση για αυστηρή και συστηματική καταγραφή στο εμπόριο πετρελαίου, βενζίνης και γενικά όλων των εύφλεκτων υλών. Πιθανότατα να υπάρξει πρόβλημα ως προς το αν πρέπει να ελέγχεται εφεξής και το εμπόριο γυάλινων φιαλών. Ο κύριος Μιχαλολιάκος προτείνει να αγοράζονται τα επικίνδυνα αυτά αγαθά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να υπάρξει επιτέλους ένα αρχείο καταγραφής των επικίνδυνων αυτών ατόμων που αγοράζουν ανεξέλεγκτα αυτά τα ύποπτα αγαθά. Στην πρόταση, θα υπάρχει ειδική ρύθμιση για τα χιονοδρομικά κέντρα, όπου βρίσκουν καταφύγιο εγκληματικά στοιχεία, οι γνωστοί κουκουλοφόροι, οι οποίοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν με θράσος λοστούς κατά της φύσης και του χιονιού, επιδιδόμενοι στο βάναυσο σπορ που λέγεται σκι. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το σχέδιο του κυρίου Μιχαλολιάκου, θα περιλαμβάνει κάποια τροποποιητική ρύθμιση σε σχέση με τα κράνη των μοτοσυκλετιστών.
Ύποπτοι πολιτικοί κύκλοι έσπευσαν να καταδικάσουν την γενναία αυτή πρόταση, πολιτικοί που επιθυμούν τη διαιώνιση της ύπαρξης των κουκουλοφόρων προφανώς. Τι σκοπούς εξυπηρετούν άραγε;
Φίλες και φίλοι της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, ελάτε να στηρίξουμε τον κύριο ΜΙχαλολιάκο σε αυτή την τόσο καίρια και ουσιαστική προσπάθεια του. Και να απαιτήσουμε ακόμα πιο σκληρά μέτρα, όπως τον βομβαρδισμό των Εξαρχείων, το οριστικό κλέισιμο του Πολυτεχνείου και της Νομικής, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, των απεργιών και στάσεων εργασίας, την επαναφορά της θανατικής ποινής για όλα τα εγκλήματα, αλλά και για τους αλλοδαπούς, που από μόνη της η ύπαρξη τους λειτουργεί σαν τεκμήριο ενοχής. Η χώρα απαιτεί την κάθαρση!!!

2 σχόλια:

PALOUKI LOUK είπε...

Ντροπη σε ολους αυτους οπου προσπαθουν να σαμπταρουν τετοιες προτασεις οπου επιτελους θα φερουν την Ελλαδα 3.000 χρονια μπροστα!!!
επισης προτεινω ποινοικοποιηση και στα εξης αγαθα δημοσια ή μη:
1)βαζελινη
2)προφυλακτικα (αντρικα & γυναικεια)
3)προγαμιαιες σχεσεις
4)ελευθερη σκεψη και βουληση
5)συνδρομη σε ολες τις φυλλαδες πρωινες απογευματινες και αθλητικες!ΔΙΑΒΑΣΤΕ μονο στοχο και Λιακοπουλο.
6)ποινοικοποιηση το αυνανισμου τοσο σπερμα γιατι να χανεται?ο στρατος και ΜΑΤ εχουν ελλειψη σε ανθρωπινο δυναμικο!
7)ποινοικοποιηση του μακριας κομης ανω του ενος ποντου σε αντρες
8)στα δε θηλεα κουπ στυλ Λουκα επιτρεπεται ολα τα αλλα ξυρισμα και ξυλο στο Συνταγμα
9)Γαμοι επιτρεπονται μονο με ατομα ιδιας ελληνικης φυλης!
κλπ.
κλπ.
κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Αμα διαδηλώσουμε εμείς οι χειμερινοί κολυμβητές-ψαροντουφεκάδες
1) Ουδείς σκέφτηκε να μας απαγορεύσει τη μάσκα καταδύσεων με τον αναπνευστήρα (χεχε)
2) ΠΟΛΥ εύκολο να προσαρμόσουμε στον απαπνευστήρα ειδικά φίλτρα κατά των δακρυγόνων
3) Τα βατραχοπέδιλα κάνουν και για ασπίδες (να μη μιλήσω ΤΙ μπορεί να καταφέρει κι ένα ψαροντούφεκο με μύτη εμποτισμένη σε... αναισθητικό -χεχε)

Το καλό που τους θέλω είναι να ΜΗ το κάνουμε...